• BETINOC SHOCKPROOF PROTECTIONS

    BETINOC ontwikkelt, produceert en plaatst schokbestendige en hygiënische stootplinten, stootpalen, wanden en profielen voor bedrijfsgebouwen, machines en infrastructuur

    BETINOC SHOCKPROOF PROTECTIONS

    BETINOC ontwikkelt, produceert en plaatst schokbestendige en hygiënische stootplinten, stootpalen, wanden en profielen voor bedrijfsgebouwen, machines en infrastructuur

Ontdek hier onze nieuwe vacature: Meestergast afdeling betonproductie

Takenpakket: 

  • dagelijkse aansturing en coaching van een team van productiemedewerkers
  • zelf actief meewerken in het productieproces (vormen, storten, afwerken)
  • planning maken, opvolgen en bijsturen waar nodig
  • toezien op orde, netheid en veiligheid op de werkvloer 

Ons aanbod: 

  • een afwisselende en verantwoordelijke functie, bij voorkeur in beton-  of bouwsector
  • een voltijdse job in dagregime (geen ploegenwerk)
  • je werkt in een 38-uren week, op vrijdag begint je weekend dus al om 14u45.
  • een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques
  • een hect team waar samenwerking centraal staat 

Wie ben jij? 

  • leiding geven zit in je natuur: je weet mensen te motiveren en te structuren 
  • je bent technisch onderlegd en werkt graag praktisch mee
  • je communiceert vlot in het Nederlands
  • je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie

Iets voor jou? Stuur je cv naar info@betinoc.be of bel naar 0495/28.15.13 om kennis te maken. 

Datum publicatie: 09/09/2025

 

België is koploper in geprint voedsel

België is koploper in geprint voedsel

Geplaatst op 17-12-2018

Een 3D-voedselprinter is een kruising tussen een klassieke printer en de spuitzak van een banketbakker. Je kan er culinair creatief mee aan de slag, maar ook voedsel in poedervorm vast maken en afgewerkte producten fabriceren.

Proef met vlaams zeewier wijst op interessante smaak- en textuurkenmerken

Proef met vlaams zeewier wijst op interessante smaak- en textuurkenmerken

Geplaatst op 17-11-2018

Vlaams suikerwier, een lokale zeewiersoort, lijkt zich te onderscheiden van suikerwier dat in andere regio’s en zeeën wordt geteeld. 

Groeiende vraag naar voedselveilige streekproducten

Groeiende vraag naar voedselveilige streekproducten

Geplaatst op 17-10-2018

Consumenten staan steeds vaker stil bij de herkomst van de producten die ze kopen. Hierdoor ontstaat een groeiende vraag naar ambachtelijke en/of streekproducten. Waar komt het vandaag en van wat is het gemaakt?. Een nieuwe trend waar we als bedrijfsleven op moeten inspringen door mooie streekproducten aan te bieden naast het gebruikelijke assortiment.