BETINOC SHOCKPROOF PROTECTIONS

BETINOC ontwikkelt, produceert en plaatst schokbestendige en hygiënische stootplinten, stootpalen, wanden en profielen voor bedrijfsgebouwen, machines en infrastructuur

Beton + inox = shockproof + hygiënisch

De aanrijbeveiligingen van Betinoc zijn bestand tegen schokken én HACCP conform. Die ijzersterke combinatie realiseren we door de betonkern van onze plinten te bekleden met een inox beschermlaag. Aangevuld met een gepatenteerd verbindingssysteem tekenen we voor duurzame beschermingen die beantwoorden aan de strengste hygiënenormen.

Bekijk onze producten

Optimale bescherming en hygiëne voor voeding, farma en logistiek

Onberispelijke hygiëne en duurzame bescherming zijn essentieel in de voedingsindustrie, in de farmaceutische sector, in ziekenhuizen en in logistieke bedrijven. Het is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van alle stootplinten, stootpalen, beschermprofielen en Hyprowall-wanden van Betinoc. Die zetten we zowel in bij nieuwbouw als renovatie.

Voor wie werken we?

Nieuws

Wat is HACCP?

HACCP is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.   

Groeiende vraag naar voedselveilige streekproducten

Consumenten staan steeds vaker stil bij de herkomst van de producten die ze kopen. Hierdoor ontstaat een groeiende vraag naar ambachtelijke en/of streekproducten. Waar komt het vandaag en van wat is het gemaakt?. Een nieuwe trend waar we als bedrijfsleven op moeten inspringen door mooie streekproducten aan te bieden naast het gebruikelijke assortiment.