BETINOC SHOCKPROOF PROTECTIONS

BETINOC ontwikkelt, produceert en plaatst schokbestendige en hygiënische stootplinten, stootpalen, wanden en profielen voor bedrijfsgebouwen, machines en infrastructuur

Beton + inox = shockproof + hygiënisch

De aanrijbeveiligingen van Betinoc zijn bestand tegen schokken én HACCP conform. Die ijzersterke combinatie realiseren we door de betonkern van onze plinten te bekleden met een inox beschermlaag. Aangevuld met een gepatenteerd verbindingssysteem tekenen we voor duurzame beschermingen die beantwoorden aan de strengste hygiënenormen.

Bekijk onze producten

Optimale bescherming en hygiëne voor voeding, farma en logistiek

Onberispelijke hygiëne en duurzame bescherming zijn essentieel in de voedingsindustrie, in de farmaceutische sector, in ziekenhuizen en in logistieke bedrijven. Het is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van alle stootplinten, stootpalen, beschermprofielen en Hyprowall-wanden van Betinoc. Die zetten we zowel in bij nieuwbouw als renovatie.

Voor wie werken we?

Nieuws

Productieplant uitbreiden: renovatie of nieuwbouw?

Commerciële successen van bestaande merkproducten of de lancering van nieuwe producten vragen dikwijls om een verhoging van de productiecapaciteit en een uitbreiding van de bestaande fabriek. Daarnaast zijn er nog diverse andere redenen denkbaar om de productieplant aan een update te onderwerpen. In elk van deze gevallen moet dan een afweging gemaakt worden tussen renovatie of nieuwbouw. Een keuze die je moet maken op basis van de pro's en contra's die verbonden zijn aan beide mogelijkheden.